yaz ayında kolaylık sağlayan dalin ürünleri

yaz ayında kolaylık sağlayan dalin ürünleri

büyük bir özlemle beklenen yaz mevsimi sonunda başladı! tabii yükselen hava sıcakları nedeniyle kullanılacak ürün ihtiyaçlarında da değişiklik meydana geldi. miniklerin yaz tatillerinde daha mutlu ve huzurlu olmasına yardımcı olacak ürünleri, sizin için derledik.

kolay saç tarama spreyi

deniz, kum ve güneş mükemmel bir üçlü! yine de miniklerimizin saçları böyle düşünmez. yaz aylarında deniz, havuz ve güneşle buluşan saçlar ne yazık ki kuruyup keçeleşebilir. böylesi anlarda dalin kolay saç tarama spreyi devreye girer. kolay saç tarama spreyinin, badem özü ve panthenol içerek yumuşak yeni formülü sayesinde bebeğinizin saçları kolaylıkla taranacaktır. kırışmış, düğüm olmuş ve zor taranan saçlar, kolay tarama spreyi ile kolaylıkla açılır. bunların yanı sıra sprey, saçlara parlaklık verir ve yumuşaklık kazandırır. %95 doğal içeriğe sahip olan dalin kolay saç tarama spreyinin, klinik testlerle yumuşaklığı da kanıtlanmıştır. üstelik dalin kolay saç tarama spreyi, cildin ph değeriyle uyumludur ve paraben, boya, sls, sles, alkol, sabun, sülfat içermez.

sprey bebek yağı

yaz mevsimi oldukça keyifli aktivitelerin yapılması için ideal! yine de güneşli havalar, deniz ve havuzlar cildin kurumasına neden olabilir. böylesi durumlarda cildi nemlendirmek için dalin sprey bebek yağını tercih edebilirsiniz. klinik testlerle kanıtlanmış, yumuşak formülü ile bebeğinizin ve sizin hassas cildinize uygundur. dalin sprey bebek yağı, içerisindeki gliserin sayesinde, kuruluğu önlerken kalıcı bir nemlenme sağlar. üstelik sprey başlığı da pratik bir kullanım sağlar.

likit pudra

yazın getirisi olan terleme ve fazla idrardan kaynaklanan nem durumlarının olumsuz sonuçlarını dalin likit pudra ile yok edebilirsiniz. dalin likit pudra, fazla nem kolayca emilir ve geriye yumuşacık bir cilt kalır. üstelik vücutta oluşabilecek tahriş ve kızarıklık durumları da önlenmiş olur. dalin likit pudra, her bez değişiminde kolaylıkla uygulanabilir. hipoalerjenik bir yapıya sahip olan likit pudra, dermatolojik olarak test edilmiştir.

pişik önleyici krem

özel geliştirilmiş yulaf yağı içeren formülü ile dalin pişik önleyici krem, yaz ayların en büyük problemi olan terlemenin neden olduğu pişik durumunu önler. içeriğinde yer alan çinko oksit sayesinde kızarıklık ve tahriş oluşumunu engelleyen pişik önleyici krem, yazın dostunuz olmaya hazır.