okul çantamda dalin var!

okul çantamda dalin var!

okulların açılma vakti geldi çattı! bütün minikler için heyecan dolu günlere başlangıç yapıldı. okulda doyasıya bilgi öğrenip arkadaşlarla koşturmaca pek çok öğrenci için alışıldık olsa da okula yeni başlayanlar için yepyeni bir deneyim. okul denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri de çanta hazırlamak oluyor. miniklerin çantasında her gün eksik olmayanlardan biri de dalin!

dalin birbirinden kullanışlı ürünleriyle her zaman miniklerin yanında olmaya devam ediyor. bu yazımızda sizin için miniklerin çantasından eksik olmayacak ürünleri derledik!

dalin kolonya

dalin kolonyasının kokusunu bilmeyen yok! Mis gibi bıcı bıcı kokan dalin kolonya, miniklere okul saatlerinde eşlik ediyor. Kalıcı tazelik ve ferahlık sağlayan dalin kolonya, özel formülü ile hem miniğiniz hem sizin için idealdir. Miniğiniz, temizliğin keyfini mis kokulu dalin ile tüm gün çıkarabilir! Üstelik birbirinden farklı koku seçeneklerine sahip olan dalin kolonyalar arasından, minikler istediğini seçebilir!

dalin cep ıslak mendil

okulda temizliğin önemi oldukça büyüktür. dalin cep mendil, klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülü ile özel olarak geliştirilmiştir. cilde ferahlık ve tazelik sağlayan dalin ıslak mendil, miniğiniz için hijyenik bir temizlik sağlar. hipoalerjenik ve cildin ph değeri ile uyumlu olması sayesinde güvenle kullanılabilir. hassas ciltler için uygun olarak tasarlanan dalin ıslak mendil, miniğinizin çantasında bir yıldız olacak!

dalin köpük sabun

evet, dalin köpük sabun’u çantada taşımak zor olabilir. yine de evde miniğinin en yakın arkadaşı olabilir! üstelik okulda kullanılmak üzere okulda bırakılabilir ya da her ihtimale karşı çantada taşınabilir. dalin köpük sabun, köpük formu ile kolay ve eğlenceli bir temizlik için geliştirilmiştir. mis kokusu ve kremsi köpüğü ile el yıkamayı keyifli hale getirirken çocuklara da el yıkamayı sevdirmeyi amaçlar. dermatolojik olarak test edilen dalin köpük sabun, kolay durulanır yapıdadır. hipoalerjenik ve cildin ph değeri ile uyumlu olan sabun, miniğinizin cildi için güvenlidir.

 

dalin, birbirinden kullanışlı ürünleriyle her zamanki gibi çocukların yanında olmaya devam ediyor. okul heyecanına eşlik edecek dalin ürünleriyle çantalar şimdi daha renkli!