dalin’in 40. yıl festivali geliyor!

dalin’in 40. yıl festivali geliyor!

dalin’den 40 yılın konseri geliyor!

bu yıl 40. yaşını dolduran dalin, büyükten küçüğe herkesin çok sevdiği nil karaibrahimgil konseriyle büyük bir kutlama yapacak! dalin’in yaş günü kutlaması, 1 ekim pazar günü festival park kadıköy’de çocukların ve gençlerin çok seveceği birden çok etkinliğin eşliğinde ücretsiz bir şekilde gerçekleşecek. dalin’in 40. yıl festivali saat 14.00’da başlayıp 21.30’a kadar devam edecek.

dalin, dile kolay tam 40 yıldır hayatımızda! banyoda başlayan arkadaşlık, her geçen gün biraz daha pekişerek bugünlere geldi. dalin en yakın banyo arkadaşımız oldu! göz yakmayan bebek şampuanı olarak hayatımıza giren marka, günümüzde bebeklere ve ailelerine hitap eden pek çok ürünle karşımızda. yıl boyu resim yarışmaları ve ödüller ile 40. yaşını kutlayan dalin’in asıl sürprizi ise geliyor!

binlerce kişi eşliğinde kutlanması planlanan ücretsiz etkinlik ile 1 ekim tarihinde kadıköy sarıya boyanacak ve çocuklar eğlenceye doyacak dalin.’le büyüyen herkesin davetli olduğu festivalde; resim, geri dönüşüm ve dans atölyeleri, bubble şov, jonglör gösterisi ve çok daha fazlası çocuklar ve ailelerine özel olarak hazırlandı.

çocukluğumuzu hatırlayacağımız ve en güzel anılarımıza döneceğimiz bu özel günün tek bir katılım koşulu var: dalin ile büyümüş olmak! dalin’in 40. yıl festivali hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz:

14:00 – 18:30
minik ressamlar atölyesi
dans fabrika atölyesi
geri dönüşüm kolaj atölyesi
yüz boyama etkinliği
harikalar diyarı korteji
şişme oyun parkuru

18:30 – 20:00
jonglör gösterisi
bubble şov

20:00- 21:30
nil karaibrahimgil konseri