dalin festivali büyük bir coşkuyla kutlandı!

dalin festivali büyük bir coşkuyla kutlandı!

Türkiye’nin ilk göz yakmayan bebek şampuanı ile hayatımıza dahil olan dalin, 40’ıncı yaş gününü festival park kadıköy’de büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaparak kutladı!

40 yılı geride bırakan, çocukların ilk banyo arkadaşı dalin’in 1 ekim günü düzenlediği festivalde, nil karaibrahimgil’in muhteşem sahne performansı ile 7’den 70’e herkes kendini büyüleyici bir gecenin içerisinde buldu. en sevilen şarkılar hep bir ağızdan büyük keyifle söylendi.

dalin festivali ve Nil Karaibrahimgil

elbette festival bununla sınırlı değildi. gün boyu devam eden atölyeler, etkinlikler ve eğlence alanları ile yalnızca çocuklara değil; dalin ile büyüyen herkese gülümseten bir deneyim yaşatıldı.

1 ekim’de gerçekleşen festivalde kadıköy sarıya boyandı, çocuklar atölye ve oyun alanlarında bol bol eğlendi. yüz boyama alanlarında çocuklar istedikleri karakterlere bürünürken, gün boyu eğlenen büyük küçük herkese dalin civcivleri eşlik etti. markanın 40’ıncı yaş kutlama etkinlikleri bunlarla da sınırlı kalmadı. dalin’le büyüyen herkesin davetli olduğu festivalde; resim, geri dönüşüm ve dans atölyeleri, bubble şov, jonglör gösterisi ve çok daha fazlası çocuklar ve ailelerine özel olarak gerçekleştirildi.

dalin festivali ve çocuk

dalin civcivleri etkinlik boyunca çocuklara eşlik etti. kadıköy festival park, sapsarı oldu!

türkiye’nin en çok tercih edilen bebek şampuanı* markası dalin 40 yaşında!

dalin festivalinde civciv

ebeveynlerin güveni ve çocukların sevgisiyle büyüyen dalin, yıllar boyu herkesin banyo arkadaşı oldu. ilk günden itibaren eğlenceyi banyoya taşıyan marka, göz yakmayan formülü ve bıcı bıcı kokusu ile hafızalarda hep gülümseten bir iz bıraktı. bu köklü markanın başarısı, bebeklere ve ailelerine en iyi içerikleri sağlarken; sürdürülebilir ve sanat destekçisi marka kimliğini de sağlamlaştırmasına dayanıyor.

dalin, sevenleri ile eğlenceye ve güvene bağlı kalarak kurduğu iletişimi ve bu iletişim doğrultusunda gerçekleştirdiği pazarlama planlarını her dönemde yukarıda tutmayı başarıyor.

*dalin, nisan 2022 – mart 2023 tarihleri arasında nielsen raporlamasına göre toplam türkiye bebek şampuanı pazarında ciro ve hacim bazında pazar lideridir.